Bestuur

henk van den Bemd (47 van 1) als slim object1

 

Voorzitter: Henk van den Bemd

Vanaf 1980 werkzaam in de jeugdhulpverlening (diverse gebieden van groepswerker tot manager) en nu verheugd dat ik als voorzitter van de stichting Vertrouwen In Pleegzorg, waarbij nadrukkelijk vermeld samen met medebestuursleden, initiatieven die in belang van jongeren zijn en die buiten bestaande kaders vallen kan stimuleren en realiseerbaar kan maken.

IMG_0381

 

Secretaris: Ik ben Cecile de Theije, moeder van drie kinderen en werkzaam als orthopedagoog bij Stichting Prisma, een schoolbestuur met meerdere basisscholen.

Ik heb altijd grote bewondering gehad voor mensen die hun hart open stellen voor kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen. Vanuit mijn werkervaring wil ik graag een steentje bijdragen aan Vertrouwen In Pleegzorg.

 

IMG-20170904-WA0025 - kopie

 

Penningmeester: Ik ben Milou Rommers, een energieke en vrolijke jonge dame. Binnen de stichting ben ik verantwoordelijk voor het financiƫle plaatje.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als afgestudeerd bedrijfseconoom voor The Impulse Factory. Daarnaast Twirl ik graag in mijn vrije tijd en ben ik in de zomermaanden actief bij Buurtschap Rijsbergen voor het Corso in Zundert.